_mg_7943 _mg_7946

Geef Cafe Haren   Open Kas  Biotoop

Zaterdag 1 oktober 2016  18.30

Back to Basic.

‘Koken op t nieuwe houtfornuis en broodjes uit de houtoven…..

Groentes zoveel mogelijk uit de Zelfoogsttuin van Gijs!

Opgeven van tevoren

 

Doel van het Geef Cafe

* verbinding dmv heerlijk eerlijk eten

* heerlijke maaltijden voor iedereen

*geen winst oogmerk, maar plezier in wat je maakt.

*prijzen loslaten, geven vanuit je hart

i.frieling@planet.nl/06 55183390

Wat is Geef-Cafe???

GEEF is bezig met de realisatie van een plek in Haren (de Biotoop)  GEEF is een restaurant waar lekkere, gezonde vegetarische maaltijden worden geserveerd zonder dat er prijzen op het menu staan. Jij bepaalt wat je betaalt.  Mensen die minder geld te besteden hebben maar toch eerlijk en goed willen eten kunnen na afspraak betalen in arbeid in de keuken.  Ook is het mogelijk om in overleg vrijwilligerswerk te doen in ruil voor een maaltijd.We willen graag een plek creeeren die voor iedereen bereikbaar is.


GEEF is een non-profit organisatie. Dit betekent dat we geen winst maken maar dat alles wat je bijdraagt direct wordt gebruikt om meer mensen een maaltijd te geven. Of om meer mensen een gezonde werkplek te bieden. Op deze manier wordt lekker en gezond eten in een inspirerende omgeving voor iedereen toegankelijk.

GEEF gaat op een duurzame manier met voedsel om. Voor onze gerechten maken we gebruik van lokale en biologische producten het liefst uit de omgeving, door slimme inkoop en variabele porties proberen we voedselverspilling te voorkomen.

naar idee van Geef cafe Amsterdam

Irma


Tijdens de lenteboost 2014

Elke vrijdag: Geef Cafe Haren in de Biotoop aanvang 18.30

Kerklaan 30 (naast de Hortus) in gebouw F

restaurant waarbij de nadruk ligt op geven en dat proef je…..

Fijne sfeer, voor iedereen betaalbaar biologisch vegetarisch eten

Geen prijzen op het menu

Reserveren van te voren : i.frieling@planet.nl/06 55183390

 

Vrijdag 21 februari  18.00 tijdens de opening van de Lente Boost serveren wij:

Een vegetarische knolselderij soep met een topping van peterselie en sinaasappelschilletjes en een wortel pompoensoep. De broden zijn zelfgebakken. Een ciabatta met rozemarijn en een speltbrood met brandnetel.

daarnaast zelfgebakken samosa met aardappel en gevijzelde Indiase kruiden.

Gerserveerd met een citroen-boter.

Als toetje: rode sinaasappel met kaneel en kardamon besprenkeld met rozenwater en aangevuld met dadel.