Deeksha

 

Van hoofd naar hart……

Van dualiteit naar eenheid…

 

 

 

In juli 2014 heb ik mijn certificaat deeksha-gever gehaald.

Mijn doel is om mensen met de helende energie die ik door kan geven te helpen in ieders eigen proces. Het gaat dmv handoplegging gedurende 1 -3 minuten.  Je bent beter in staat te ervaren ipv te denken.

Met als doel het verhogen van je bewustzijn, en daarmee het bewustzijn in de wereld te verhogen. Verhoogt bewustzijn, geeft je kijk op de onbewuste dingen die invloed hebben op de kwaliteit van leven.

In mijn eigen ervaring heb ik vooral gemerkt dat ik de lading van emoties of de lading van andere mensen niet meer (lang) meedraag. En ik sneller inzicht heb in mijn patronen waardoor ik ze kan veranderen of accepteren. Ook de helende werking naar mijn ouder/voorouders zijn bevrijdend geweest in het loslaten van “oud zeer” . Het gaat er steeds weer om om in te zien dat alles in jouzelf opgelost of losgelaten kan worden. En eerlijk naar jezelf durven kijken is vaak een voorwaarde.

Voor mensen die psychisch worstelen of een vol hoofd hebben is het fijn om te kunnen zakken, en de dingen vanuit je hart te zien ipv met je hoofd.

Bel voor info of een afspraak. De deeksha geef ik gratis. ( je mag een vrijwillige bijdrage geven mocht je dat willen).

(Meer info over deeksha op www.onenessnederland.nl)